BESTEL JE SAMPLE BOX

Zie en voel onze kwaliteit en materialen.

Onze staalboxen bevatten een selectie van mogelijkheden in materiaal, detail en afwerking die we bieden. Ze helpen bij je keuze. Ze laten je de kwaliteit en esthetische kracht van Firmax zien en voelen.
We werken met een waarborg en retour systeem. Dit is best voor de planeet. Zo komen onze waardevolle stalen niet in de afvalketen terecht. Kunnen ze blijvend gezien en gevoeld worden.
Hoe werkt het?
1
Je vraagt hier je staalbox aan.
Je betaalt 100 euro waarborg via veilige betaling met creditcard.
2
Je ontvangt de box.
Je ziet en voelt de stalen en ons team neemt contact om alle informatie omtrent de materialen, kleuren en mogelijkheden voor uw project te overlopen.
3
Keuze gemaakt?
We bezorgen een retourformulier opdat je na 14 dagen ons de box gratis terug kan sturen. En we betalen je de 100 euro waarborg terug*.
Klaar om de box aan te vragen? Maak je keuze hieronder. Onze sample boxes meten 60 x 40 x 10 cm en wegen 5 kg. Ze zijn speciaal ontwikkeld om vlot te versturen en te retourneren. De stalen zijn voldoende groot en goed beschermd.
Click to order
Total: 
Voornaam
Naam
Email
Phone
Straat + nummer
Postcode
Plaats
Wat is de timing voor je keuken project?
Ik accepteer dat Firmax bovenstaande informatie kan gebruiken om me te contacteren en ben akkoord met de Privacy Policy.
* op voorwaarde dat alles ongeschonden geretourneerd wordt.