Click to order
Firmax Sample Shop
Total: 
Voornaam
Naam
Email
Phone
Straat
Nummer
Postcode
Plaats
Geef wat duiding omtrent je keuken project.
Wat is de timing voor je keuken project?
Ik accepteer dat Firmax bovenstaande informatie kan gebruiken om me te contacteren en ben akkoord met de Privacy Policy.

Fineer Hout.
Echt hout dat warm aanvoelt, met een onderhoudsvriendelijke afwerking.
Iedere boom is uniek. Deze natuurlijke en unieke uitstraling krijg je in je keuken met Fineer hout. Nu in een nieuwe collectie van acht afwerkingen. Eik, harmonieus, in natuurlijke kleur, wit, grijs of helemaal zwart gebeitst. Of drie tinten van prachtige notelaar met expressiever karakter.
De foto's van de collectie zijn een zo dicht mogelijke benadering van de werkelijke kleur. Om de afwerkingen echt te zien en te voelen raden we aan een staal te bestellen.
We produceren ieder project uit dezelfde productie van fineer en zorgen er zo voor dat het hout patroon over de verschillende fronten doorloopt. Dit zorgt voor rust en harmonie in het interieur.
WAT JE MOET WETEN OVER FINEER
Fineer is een dunne laag hout die gesneden wordt uit een stam. Zo bekom je vellen en stroken die handmatig in het Belgisch atelier worden geselecteerd, geschikt en verlijmd op een sterke MDF drager. Onze selectie betreft enkel A/A kwaliteit van eik of notelaar, een garantie op een topkwaliteit zonder knopen. Zo bekomen we een mooi patroon en unieke artisanale uitstraling voor je keukenfronten.
In een daarop volgend industrieel proces worden alle handmatig gemaakte patronen gebeitst met een kleur en mat vernist. Deze krachtige vernis zorgt voor de afsluiting van het hout en is de garantie op stevige weerstand tegen vetvlekken en verkleuring door UV licht.
AFWERKINGEN
Handvaten
Alle zijden van de kastdeuren en lades werken we af in gelijke fineer. Voor de handvaten heb je keuze uit meerdere opbouwhandgrepen. Kenmerkend zijn hun doordachte details en helder lijnenspel.
Notelaar met gelijk afgewerkte zijkanten
Wit gebeitste eik met een subtiel opbouw handvat
Zwart gebeitste eik met gelijk afgewerkte zijkanten
Inspiratie projecten Fineer Hout.