Click to order
Ella & Filip
Sint-Gillis
Keukenfronten
Materiaal: Fenix Mat
Kleur: Beige Luxor
Handvaten: Uitgefreesd
Werkblad
Fenix Mat met naadloos ingewerkte Fenix Mat spoelbak.
Kleur: Beige Luxor
Waarom koos je voor het materiaal Fenix Mat?

Ella: "Door zowel het werkblad als de fronten in Fenix Mat uit te voeren en de spoelbak in te werken, heeft de keuken een kalme uitstraling. De textuur is zo aangenaam dat je de keuken wil aaien :)."

Hoe was de samenwerking?

De samenwerking verliep heel vlot en proactief. Van het eerste moment in de showroom tot de opvolging na plaatsing. Firmax denkt mee, zowel met details rond het design, de IKEA bestelling en de plaatsing. Wij zijn héél tevreden.

"Het Fenix Mat materiaal is zo aangenaam dat je de keuken wil aaien :)."
Ella & Filip, Sint-Gillis
Hoe kwam je bij het ontwerp?

Ella: "We wonen in een oud gebouw dat dateert van 1906. Vroeger zat de keuken achteraan in een donkere ruimte, maar we hebben beslist om die naar voor te verplaatsen. We kozen daarom voor een sereen design dat past in een leefruimte. Lange rechte lijnen voor een maximum aan werkblad. En geen bovenkasten want er is bergruimte genoeg in een kastenwand."

Waarom koos je voor Firmax?


Ella: "Na een uitgebreide zoektocht, vonden we bij Firmax wat we zochten: een betaalbare keuken zonder compromissen op design en functionaliteit. Bij een bezoekje aan de showroom kregen we meteen een goed gevoel over de persoonlijke aanpak. Extra fijn ook om met een bedrijf uit eigen stad te werken."