EEN WOORDJE

Over ons

De roots van Firmax liggen zowel hoog boven de Scandinavische wolken als in de Brusselse binnenstad. Tijdens wandelingen in de natuur rijpte het idee en ontstond ons bedrijf.

Onze respect en inspiratie zit in die natuur, onze passie is de architectuur en onze motivatie een gezonde levensstijl. Die bracht ons in de keuken, het kloppend hart van ons bestaan.

Het logo dat je op deze video geplot ziet worden is helemaal wie we zijn: een spel van lijnen, vormen en details. Elementen die het verschil maken in de keuken. Dat is waar we mee bezig zijn: onze klanten de mogelijkheid geven om met een haalbaar budget de keuken van hun eigen keuze te realiseren.
De keuken, het kloppend hart van ons bestaan, de kern van firmax.
We gaan voor prachtig en betaalbaar. Dat doen we door het maken van hoogwaardige keukendeuren en ladefronten die perfect passen op de IKEA Metod-keukenmodules.

IKEA? Jazeker. Er zijn geen keukencorpussen verkrijgbaar met een betere prijskwaliteitsverhouding.

Prachtig en betaalbaar? Jazeker. Wij kiezen voor hoogwaardige materialen aan een eerlijke prijs. Op een volledige keuken met equivalente materialen spaar je bij Firmax snel een aantal duizend euro ten opzichte van de klassieke keukenbouwer.

In België? Jazeker. We werken direct to consumer en produceren volgens jou keuzes op maat in België.

Wil jij ook Firmax? Graag. Let's talk. Over je keuken, of om het team te vervoegen.
Let's talk!