Click to order
Vakantieverblijf MAM
Haspengouw
Keukenfronten
Materiaal: Fenix Mat
Kleur: Azzurro Naxos
Werkblad
Keramisch werkblad
Wat is het verhaal achter MAM?

Nikki: "MAM is de voormalige fruitboerderij van mijn grootouders, die recent werd verbouwd naar een stijlvol ingerichte boutique vakantiewoning. Zij waren de eerste biologische fruittelers in België, de geschiedenis van deze woning moest dan ook een belangrijke plek behouden na de renovatie. We vernoemden de vakantiewoning naar onze grootmoeder ‘Mam’, en behielden het authentieke karakter van de woning met een knipoog naar de bloeiende periode van de jaren ’60.”

Hoe kwam het ontwerp tot stand?

Ik heb een passie voor hospitality en vastgoed en verbouwde al enkele accomodaties onder de naam ‘Mellow’ in Antwerpen. In het ontwerp voor MAM wou ik subtiele referenties naar de jaren ’60 verwerken, zo waren kleur en organische, vrouwelijke vormen belangrijk. Ik was al snel overtuigd van een blauwe keuken. Het is een vakantiewoning, dat moet voor mij iets anders zijn dan wat je thuis gewoon bent.
"Het is een vakantiewoning, dat moet voor mij iets anders zijn dan wat je thuis gewoon bent."
Nikki, Haspengouw
Waarom koos je voor Firmax en Fenix Mat?

“Firmax ontdekte ik via Instagram tijdens mijn zoektocht naar een goedkoper alternatief voor de keuken. Gezien de grootte van de keuken zaten we bij een keukenbouwer al snel aan een bedrag van 35 à 40k euro wat niet paste binnen ons budget. Na ons bezoek aan de showroom van Firmax was er meteen een klik. Fenix Mat was een evidente keuze; we weten niet hoe de keuken gebruikt zal worden dus waren vooral op zoek naar een slag- en krasvast materiaal dat gemakkelijk te kuisen is.”

Wil je deze keuken graag zelf ontdekken en verblijven bij MAM?

Meer info vind je hier.