Click to order
Firmax Sample Shop
Total: 
Voornaam
Naam
Email
Phone
Straat
Nummer
Postcode
Plaats
Geef wat duiding omtrent je keuken project.
Wat is de timing voor je keuken project?
Ik accepteer dat Firmax bovenstaande informatie kan gebruiken om me te contacteren en ben akkoord met de Privacy Policy.
Lauren en Ruben, Gent
Een grote en gerieflijke keuken, dat is wat hobbykok Ruben wenste. Dat is het ook geworden. Een grote kastwand in Natural Texture samen met L-vormige wandkeuken met kookeiland, uitgevoerd in Fenix fronten met inox werkbladen. Ontdek Household Practice!
Materiaal
Keukenwand: Natural Texture
Eiland en wand: Fenix Mat

Afwerking
Inox stainless steel werkblad met naadloos ingelaste spoelbakken
Architectuur & Beeld
Felt Architecten
Luc Roymans
Zicht op de architectuur met glasgevel.
Lauren en Ruben kwamen al googelend bij Firmax. Toen ze van een maatwerker de offerte van hun droomkeuken kregen was die out of their league. Met een paar ontwerpmatige compromissen – in functie van de modulaire maten van het IKEA Metod systeem – konden ze samen met Firmax een geweldige keuken realiseren voor de helft van het oorspronkelijk budget.

Het resultaat mag er zijn. De architecten van Felt tekenden voor Lauren en Ruben alles onder één dak: koffiebar, yogastudio en gezinswoning. Deze gezinswoning heeft een volledig glazen gevel met uitzicht op de ingesloten tuin.
Lauren en Ruben
Op de bovenste verdieping kozen de architecten voor een kastwand van 15 meter lengte.
De keuze ging naar IKEA PAX basiskasten die heel modulair en aanpasbaar zijn qua indeling. Deze werden door Firmax ingewerkt en aangevuld met eiken splitsingen.
De deuren werden in witte Fenix afwerking uitgevoerd. Firmax heeft een gamma van meer dan 100 kleuren die mogelijk zijn voor PAX kasten.


Timelapse van de installatie en montage van deze keuken.